CXL by Christian Lacroix Světle modrá manšestrová trojmístná pohovka CXL Alexis 220 cm

52 774 

Popis produktu

Trojmístná pohovka od značky CXL je čalouněná strukturovanou manšestrovou tkaninou v podobě proužků. Látka není pouze poutavá ale i kvalitní – pyšní se certifikátem OEKO-TEX® STANDARD a značí se vysokou odolností proti oděru. Toto elegantní sezení s vyšší dřevěnou podnoží snadno začleníte do minimalistického, rustikálního nebo glamour stylu. Zpříjemněte si chvíle ve společnosti produktů z řady Alexis . Ať už se rozhodnete pro klasickou či rohovou pohovku nebo dokonce křeslo, těšte se na značnou dávku pohodlí, které s sebou do vašeho interiéru přinese. K dispozici je i v několika dalších barvách a v dvoumístné variantě. 

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6. 

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip.: Doporučujeme čistit pohovku měkkým kartáčem. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby zvenčí dovnitř a vyhněte se silnému tření mokrých vláken. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě. Nepoužívejte agresivní čistící prostředky ani vysavač.

 

Katalogové číslo: CXL_3S_100_F1_ALEXIS4 Kategorie: , ,

Související produkty