CXL by Christian Lacroix Hořčicově žlutá manšestrová trojmístná pohovka CXL Muse 238 cm

53 167 

Popis produktu

Trojmístná pohovka Muse je stejně pohodlná jako vizuálně působivá. Čalounění z matné manšestrové tkaniny s jemnými proužky se pyšní certifikátem OEKO-TEX® STANDARD. Látka navíc vykazuje vysokou úroveň odolnosti proti oděru, díky čemu zaručí dlouhodobé používání bez známek opotřebení. Tento designový kousek z dílny značky Christian Lacroix v sobě snoubí eleganci a pohodlí, které nikdy nezestárne. Skvěle vynikne ve vintage i moderně laděných interiérech a slušet jí to bude nejen v obývacím pokoji nebo pracovně, ale i v hotelových lobby a jiných komerčních prostorech. K pohovce Muse doporučujeme zakoupit křeslo ze stejné série. 

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip: Celou pohovku doporučujeme čistit měkkým kartáčem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě.

 

Katalogové číslo: CXL_3S_72_F1_MUSE3 Kategorie: , , ,

Související produkty