Tmavě modrá dvojmístná rozkládací pohovka Karup Design Roots 160 cm s hnědou konstrukcí

16 225 

Popis produktu

Dvojmístná rozkládací pohovka Roots od dánské značky Karup Design se stane vaším věrným společníkem při sledování vašich oblíbených filmů nebo seriálů. Elegantní a stylovou pohovku proměníte jednoduchým pohybem na praktické lůžko pro dva. Konstrukce z masivního borovicového dřeva s FSC certifikací je doplněna o kvalitní futonovou matraci, která v sobě kombinuje recyklovaná vlákna a 4cm pěnu. Roots pohovka je ideální například pro menší interiéry, kde oceníte další místo na spaní. Vybrat si ji můžete z široké škály barev matrací či další barvě konstrukce. Pohovka je v nabídce také v menším rozměru. Pokud si potrpíte na stylové moderní bydlení s nápadem, s pohovkou Roots neuděláte chybu!

Pozn.: Futonová matrace je vyrobená z přírodních materiálů, a je proto potřeba o ni pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ji pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ji pouze suchým hadříkem. V případě používání pohovky jako lůžka doporučujeme používat prostěradlo.

Pozn.: Suky jsou přirozenou vlastností masivního dřeva, díky které je každý kus nábytku originál. Povrch a barva dřeva se mohou časem měnit.

Pozn.: Interiérové fotografie jsou ilustrační, barva matrace a konstrukce odpovídá úvodní produktové fotografii.

 

Katalogové číslo: 123106737160 Kategorie: , ,
Výrobce:Karup Design

Související produkty