CXL by Christian Lacroix Zelená manšestrová čtyřmístná pohovka CXL Tendance 262 cm

50 179 

Popis produktu

Čtyřmístná pohovka Tendance se vyznačuje robustním sezením, které zajišťuje maximální pohodlí. Pohovka je čalouněna manšestrovou tkaninou, která je obohacena strukturovaným dekorem v podobě proužků. Látka se vyznačuje vysokou odolností proti oděru, což snižuje riziko jejího poškození. Navíc obsahuje certifikát OEKO-TEX® STANDARD 100 a speciální hydrofobní vrstvu, která zabraňuje absorpci tekutin do konstrukce nábytku. K pohovce je možné přikoupit další produkty z kolekce Tendance. Díky tomu si můžete vytvořit dokonalý relaxační prostor. Kubistický tvar pohovky vynikne v moderně nebo rustikálně zařízeném interiéru.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6. 

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip.: Doporučujeme čistit pohovku měkkým kartáčem. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby zvenčí dovnitř a vyhněte se silnému tření mokrých vláken. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě. Nepoužívejte agresivní čistící prostředky ani vysavač.

 

Katalogové číslo: CXL_4S_100_F1_TENDANCE2 Kategorie: , , ,

Související produkty