Grafitově šedá kožená rohová pohovka do "U" Windsor & Co Madame 365 cm, pravá

124 258 

Popis produktu

Velkolepá rohová pohovka Madame od značky Windsor & Co je ztělesněním pohodlí a čiré elegance. S čalouněním z pravé kůže v odstínu grafitově šedé si získá milovníky tohoto luxusního materiálu. Vrchní vrstva použité hovězí kůže je jemně embosovaná, díky čemuž je zachována její jemná struktura a na povrchu jsou viditelné její přírodní rysy. Pohovka Madame svými proporcemi nabídne nejen prostorné a pohodlné místo až pro 6 osob, ale zamilujete si také její čisté linie a nadčasový vzhled. Skvěle vynikne ve vintage i industriálně laděných interiérech. Vyberte si svou ideální pohovku z řady Madame, která nabízí několik barevných provedení. Doplnit ji můžete také o křesla či podnožky. Odpočívejte ve stylu!

Pozn.: Každá vrstva přírodní kůže se může lišit vzhledem a strukturou. Díky tomu se každý kus nábytku stává jedinečným. Potahová kůže se může srážet a roztahovat, čalounění se přizpůsobí podmínkám prostředí.

Tip: K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrn pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby zvenčí dovnitř, vyhněte se silnému tření mokrých vláken. Po odstranění skvrny nechte uschnout při pokojové teplotě. Před čištěním doporučujeme vyzkoušet čisticí prostředek na skryté části křesla, aby nedošlo k poškození kůže. Pro prodloužení životnosti čalounění doporučujeme chránit povrch před domácími mazlíčky.

 

Katalogové číslo: WIN_UR_71_F1_MADAME2 Kategorie: , , ,
Výrobce:Windsor & Co

Související produkty