Žlutá manšestrová dvoumístná rozkládací pohovka Karup Design Base II. 244 cm

61 518 

Popis produktu

Dvoumístná rozkládací pohovka Base od dánské značky Karup Design je dle slov designérů ztělesněním moderního a multifunkčního bydlení. Jednoduchým pohybem se pohovka promění na praktické a pohodlné lůžko. Konstrukci z masivního borovicového dřeva s FSC certifikací zdobí černě lakované čelo, které skvěle kontrastuje se všemi barvami futonových matrací. Ty v sobě kombinují recyklovaná vlákna a 4cm pěnu. Praktickým detailem této pohovky je úložný prostor v zadní opěrce, kde pohodlně uschováte lůžkoviny, a v postranních boxech, kam můžete umístit rozečtené knihy či televizní ovladač. Úložné boxy je možno otevírat shora nebo z boku – je jen na vás, jakou variantu si zvolíte. Pohovka Base se skvěle hodí do skandinávsky či minimalisticky laděných domovů, kde se přizpůsobí všem vašim požadavkům. Představuje skvělé řešení především pro menší interiéry, kde oceníte další místo na spaní. Vybrat si ji můžete v přírodní barvě čela, mnoha barvách matrací či ve variantě bez úložných boxů.

Pozn.: Futonová matrace je vyrobená z přírodních materiálů, a je proto potřeba o ni pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ji pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ji pouze suchým hadříkem. V případě používání pohovky jako lůžka doporučujeme používat prostěradlo.

Pozn.: Suky jsou přirozenou vlastností masivního dřeva, díky které je každý kus nábytku originál. Povrch a barva dřeva se mohou časem měnit.

Pozn.: Interiérové fotografie jsou ilustrační, barva pohovky odpovídá úvodní produktové fotografii.

 

Katalogové číslo: 1374025144 Kategorie: , , ,
Výrobce:Karup Design

Související produkty