Tmavě modrá podnožka Karup Design Senza 100 x 90 cm

13 238 

Popis produktu

Společně nebo samostatně – doplňte interiér elegantní podnožkou Senza od značky Karup Design. Můžete ji v místnosti umístit zvlášť nebo s její pomocí rozšířit pohovku ze série Senza, kterou dokonale doplňuje. Konstrukce z masivního borovicového dřeva s FSC certifikací je doplněna kvalitní 25 cm vysokou futonovou matrací, která v sobě kombinuje recyklovaná vlákna a 12cm pěnu. Senza se skvěle hodí do skandinávsky laděných domovů, kam dodá hřejivější atmosféru. Představuje skvělé řešení zejména pro menší interiéry, do kterých přinese více místa na sezení a odpočinek. Vybrat si můžete z široké škály barev.

Pozn.: Futonová matrace je vyrobená z přírodních materiálů, a je proto potřeba o ni pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ji pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ji pouze suchým hadříkem. V případě používání pohovky jako lůžka doporučujeme používat prostěradlo.

Pozn.: Suky jsou přirozenou vlastností masivního dřeva, díky které je každý kus nábytku originál. Povrch a barva dřeva se mohou časem měnit.

 

Katalogové číslo: 129101737100 Kategorie: , , ,
Výrobce:Karup Design

Související produkty