Petrolejově modrá dvoumístná rozkládací pohovka Karup Design Beat 162 cm s černou konstrukcí

17 494 

Popis produktu

Užijte si každodenní odpočinek na dvojmístné rozkládací pohovce Beat od dánské značky Karup Design. Jednoduchým pohybem ji proměníte na praktické lůžko nebo pohodlnou lenošku. Konstrukce z masivního borovicového dřeva s FSC certifikací je doplněna o kvalitní 12 cm vysokou futonovou matraci, která v sobě kombinuje recyklovaná vlákna a 4 cm pěny. Praktickým detailem této pohovky jsou dřevěné opěrky, které snadno sklopíte a vytvoříte tak postel  pro vás nebo nečekaného hosta. Pohovka Beat fantasticky zapadne do skandinávských či japonských stylů interiérů, do kterých vnese harmonii a nadčasovost. Představuje skvělé řešení především pro menší prostory, kde oceníte další místo na spaní či relax. Součástí balení jsou dva polštáře. Vybrat si ji můžete v další barvě konstrukce či v mnoha barvách matrací – která ozdobí váš interiér?

Pozn.: Futonová matrace je vyrobená z přírodních materiálů, a je proto potřeba o ni pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ji pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ji pouze suchým hadříkem. V případě používání pohovky jako lůžka doporučujeme používat prostěradlo.

Pozn.: Suky jsou přirozenou vlastností masivního dřeva, díky které je každý kus nábytku originál. Povrch a barva dřeva se mohou časem měnit.

Pozn.: Interiérové fotografie jsou ilustrační, barva konstrukce a matrace odpovídá úvodní produktové fotografii.

 

Katalogové číslo: 111102757 Kategorie: , ,
Výrobce:Karup Design

Související produkty